Μπαλόνια αριθμοί-γράμματα

Μπαλόνια αριθμοί σε πολλά χρώματα και σχέδια

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

Μπαλόνια αριθμοί, μπαλόνια γράμματα για γενέθλια

Μεγάλα μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια με ήλιον,μια έκπληξη που θα αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.Μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια ροζ χρυσό,ασημί,roz/gold, μπλε, ροζ,κόκκινα και φούξια .Τα γενέθλια δεν έχουν ηλικία.Χαρίστε μπαλόνια νούμερα,κερδίστε εντυπώσεις.

Μπαλόνια γράμματα . σχηματίστε την λέξη , την φράση που θέλετε και χαρίστε χαμόγελα σε όσους γιορτάζουν.Σε χρώματα χρυσό και ασημί κυρίως αλλά με παραγγελία μπορούμε να παρέχουμε και άλλα χρώματα.

Είναι το αγαπημένο σας δώρο σε όσους αγαπάτε!

Τα μπαλόνια είναι από υλικό foil και έχουν μεγάλη διάρκεια.Φουσκώνουν με ήλιον και ίπτανται.Στη βάση υπάρχει βαρίδι για να τα κρατά σταθερά.Τα μπαλόνια αριθμοί είναι μια χαρούμενη και καταπληκτική ιδέα για να γιορτάσετε τα γενέθλια και την επέτειό σας και να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και αναμνήσεις.

Παράδοση από εμάς στο χώρο σας και αυθημερόν.

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

Μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια επετείους, εκπλήξεις !Χαρίστε μπαλόνια σε πολλά χρώματα.Μπαλόνια νούμερα, κάντε τα δώρο και να οργανώστε μια αξέχαστη εμπειρία σε όποιον έχει γενέθλια.Διατίθενται σε χρώματα , χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό μπαλόνια, φούξια, μπλέ, γαλάζιο

Μπαλόνια γράμματα για γενέθλια και όποια άλλη γιορτή θέλετε.Μπαλόνια νούμερα, ονόματα με μπαλόνια και όποιο άλλο μήνυμα εσείς θέλετε.Διατίθενται σε χρώματα , όπως και τα μπαλόνια νούμερα, κατόπιν παραγγελίας.Με ένα τηλέφωνο , τα φέρνουμε στον χώρο που επιθυμείτε και την ώρα που τα χρειάζεστε.

Μπαλόνια γράμματα
Μπαλόνια γράμματα

Εντυπωσιάστε με αμέτρητους συνδυασμούς με μπαλόνια αριθμούς και γράμματα σε  πολλά θέματα και χρώματα.Πολλά σχέδια σε μπαλόνια foil για όλες τις περιστάσεις .Συνδυάστε χρώματα και σχέδια για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Μπαλόνια αριθμοί και γράμματα

Αριθμοί και γράμματα μπαλόνια, για κάθε εκδήλωση

Μπαλόνια αριθμός και Μίνυ
Μπαλόνια αριθμός και Μίνυ

Μπαλόνια αριθμοί και ονόματα 

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

Μπαλόνια γράμματα για ονόματα και μπαλόνια αριθμοί.

Ένα ξεχωριστό δώρο,μια ξεχωριστή διακόσμηση στα γενέθλια και στις επετείους σας.Μπορείτε να συνδυάστε τη δική σας ιδέα , με τις υπάρχουσες κατασκευές με μπαλόνια και να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Ο συνδυασμός των χρωμάτων στα μπαλόνια αριθμούς, με το υπόλοιπο decor , είναι το μυστικό για τις πιο όμορφες και επιτυχημένες φωτογραφίες!

Οι κατασκευές που βλέπετε , μπορούν να αλλάξουν χρώμα , ύψος και μέγεθος και να προσαρμοστούν στα δικά σας μέτρα.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.Μπορείτε να μας πείτε  τι ακριβώς θέλετε και να σας στείλουμε τις αντίστοιχες φωτογραφίες.


Δείτε και άλλα σχέδια εδώ: www.likeballoons.com/mpalonia-gia-genethlia-party

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα δικά σας μπαλόνια γενεθλίων, αριθμοί και  γράμματα στη διάθεσή σας!