Μπαλόνια αριθμοί-γράμματα

Μπαλόνια αριθμοί για γεν΄΄εθλια ,σε πολλά χρώματα και σχέδια

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

 Μπαλόνια αριθμοί, μπαλόνια          γράμματα για γενέθλια

Μεγάλα μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια με ήλιον,μια έκπληξη που θα αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.Μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια ροζ χρυσό,ασημί,roz/gold, μπλε, ροζ,κόκκινα και φούξια .Τα μπαλόνια για γενέθλια δεν έχουν ηλικία.Χαρίστε μπαλόνια νούμερα,κερδίστε εντυπώσεις.

Μπαλόνια γράμματα . σχηματίστε την λέξη , την φράση που θέλετε και χαρίστε χαμόγελα σε όσους γιορτάζουν.Σε χρώματα χρυσό και ασημί κυρίως αλλά με παραγγελία μπορούμε να παρέχουμε και άλλα χρώματα.

Είναι το αγαπημένο σας δώρο,σε όσους αγαπάτε!

Τα μπαλόνια είναι από υλικό foil και έχουν μεγάλη διάρκεια.Φουσκώνουν με ήλιον και ίπτανται.Στη βάση υπάρχει βαρίδι για να τα κρατά σταθερά.Τα μπαλόνια αριθμοί είναι μια χαρούμενη και καταπληκτική ιδέα για να γιορτάσετε τα γενέθλια και την επέτειό σας και να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και αναμνήσεις.

Μπαλόνια γενεθλίων σε πολλά σχέδια και χρώματα της επιλογής σας. Μπορείτε να μας πείτε τι έχετε σκεφτεί και να δημιουργήσουμε την ανάλογη διακόσμηση!

Οι διακοσμήσεις γίνονται ανάλογα με τον χώρο που έχετε και φυσικά με την δική μας εμπειρία των 17 ετών στον χώρο της διακόσμησης.

Παράδοση από εμάς στο χώρο σας και αυθημερόν.

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

Μπαλόνια αριθμοί για γενέθλια επετείους, εκπλήξεις !Χαρίστε μπαλόνια σε πολλά χρώματα.Μπαλόνια νούμερα, κάντε τα δώρο και να οργανώστε μια αξέχαστη εμπειρία σε όποιον έχει γενέθλια.Διατίθενται σε χρώματα , χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό μπαλόνια, φούξια, μπλέ, γαλάζιο

Μπαλόνια γράμματα για γενέθλια και όποια άλλη γιορτή θέλετε.Μπαλόνια νούμερα, ονόματα με μπαλόνια και όποιο άλλο μήνυμα εσείς θέλετε.Διατίθενται σε χρώματα , όπως και τα μπαλόνια νούμερα, κατόπιν παραγγελίας.Με ένα τηλέφωνο , τα φέρνουμε στον χώρο που επιθυμείτε και την ώρα που τα χρειάζεστε.

Μπαλόνια γράμματα
Μπαλόνια γράμματα

Μπαλόνια γενεθλίων.Εντυπωσιάστε με αμέτρητους συνδυασμούς με μπαλόνια αριθμούς και γράμματα σε  πολλά θέματα και χρώματα.Πολλά σχέδια σε μπαλόνια foil για όλες τις περιστάσεις .Συνδυάστε χρώματα και σχέδια για να δημιουργήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.Η ποικιλία σε χρώματα και σχέδια είναι μεγάλη και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τις φωτογραφίες η και να σας στείλουμε επιπλέον υλικό, εφόσον το επιθυμείτε!

Μπαλόνια για γενέθλια αριθμοί κα γράμματα

             Μπαλόνια αριθμοί και γράμματα, για κάθε εκδήλωση

Μπαλόνια αριθμός και Μίνυ
Μπαλόνια αριθμός και Μίνυ

Μπαλόνια αριθμοί και ονόματα 

Μπαλόνια αριθμοί
Μπαλόνια αριθμοί

Μπαλόνια γράμματα για ονόματα και μπαλόνια αριθμοί.Μπαλόνια γενεθλίων σε πολλά σχέδια και χρώματα

Ένα ξεχωριστό δώρο,μια ξεχωριστή διακόσμηση στα γενέθλια και στις επετείους σας.Μπορείτε να συνδυάστε τη δική σας ιδέα , με τις υπάρχουσες κατασκευές με μπαλόνια και να δημιουργήσουμε μαζί τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Ο συνδυασμός των χρωμάτων στα μπαλόνια αριθμούς, με το υπόλοιπο decor , είναι το μυστικό για τις πιο όμορφες και επιτυχημένες φωτογραφίες!

Παραδόσεις και παραλαβές αυθημερόν!

Οι κατασκευές που βλέπετε , μπορούν να αλλάξουν χρώμα , ύψος και μέγεθος και να προσαρμοστούν στα δικά σας μέτρα.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.Μπορείτε να μας πείτε  τι ακριβώς θέλετε και να σας στείλουμε τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Δείτε και άλλα σχέδια εδώ :https://www.likeballoons.com/mpalonia-genethlion/

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα δικά σας μπαλόνια γενεθλίων, αριθμοί και  γράμματα στη διάθεσή σας!

Follow @likeballoons1