Μπαλόνια για γάμο

Στήν τελική  ευθεία , είμαστε μαζί  σας.Διακόσμηση με λουλούδια, candy bar,βεγγαλικά,catering 

Οι υπηρεσίες μας στη διάθεσή σας.

Η Κυριακή και ο Γρηγόρης είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν!

Μπαλόνια για γάμο.Είμαστε στην τελική  ευθεία για τις ετοιμασίες του γάμου. Τα μπαλόνια για γάμο δίνουν μια ξεχωριστή νότα.Η εμπειρία μας δείχνει πως η καλύτερη οργάνωση είναι αυτή που περιέχει την δική μας εμπειρία και τις  δικές σας  ιδέες.

Τα χρώματα και τα σχέδια θα τα  συνεννοηθούμε, τις ώρες και τις "μακέτες" θα τις δημιουργήσουμε.Θα  σας  ακούσουμε με προσοχή ,θα καταλάβουμε τι είναι αυτό  που  θέλετε απο την αρχή !

Η γνώμη σας  είναι πάντα  σεβαστή  και μας  βοηθά. Σεβόμαστε  τις  επιθυμίες  σας .

Φυσικά στο τέλος θα γίνει αυτό που λέμε εμείς....

Επιλέξτε τις  υπηρεσίες  μας  και θα  συμφωνήσουμε  σε  ότι  σας  συμβουλέψουμε!

Και μην ξεχνάτε , θα μιλάτε μόνο με ενα άτομο.Γρήγορα και με συνέπεια !

Αναμνήσεις ...

Μπαλόνια για γάμο και όλες οι υπηρεσίες που χρειάζεστε.Η δική  σας  ημέρα  έφτασε. Αφήστε  τα  όλα  επάνω στους  ειδικούς.Θα διακοσμήσουμε  για  εσάς, θα το ευχαριστηθείτε  εσείς.

Λίγο πριν το γάμο , όλα θα  είναι  έτοιμα, γαμπρός και νύφη θα  συναντηθούν  στην Εκκλησία και οι καλεσμένοι  θα τους  υποδεχθούν ανάμεσα σε έναν όμορφο στολισμό.

Όλα ήταν τέλεια.Όλα ήταν όπως τα  θέλατε.Να  ζήσετε και καλούς  απογόνους.

Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές.Όλες τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε στο κατάστημά μας και να επιλέξετε το θέμα σας μέσα απο αυτές.Επίσης , μπορείτε να μας στείλετε ενα e-mail με το θέμα που σας αρέσει και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.