Μπαλόνια για βάπτιση

H ώρα του παιδιού έφτασε

Μπαλόνια για βάπτιση

Μπαλόνια για βάπτιση.Τα μπαλόνια χαρίζουν ότι κανείς άλλος στολισμός!

Μπαλόνια για βάπτιση πριγκίπισσες
Μπαλόνια για βάπτιση πριγκίπισσες

Μπαλόνια για βάπτιση και είστε στο σωστό δρόμο !Τιμές βάπτισης .Δώστε style και ομορφιά στη βάπτιση του παιδιού σας.Τα μπαλόνια για βάπτιση χαρίζουν τις πιο όμορφες φωτογραφίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.Διακοσμήστε με πολλά σχέδια και χρώματα μπαλονιών τη βάπτισή σας!

                        Οι υπηρεσίες μας

 • Μελέτη και προτάσεις απο εμάς.
 • Διακόσμηση με μπαλόνια βάπτισης και ξύλινα στοιχεία .
 • Διακόσμηση κολυμβήθρας.
 • Kαροτσάκι παγωτού.
 • Παιδική διασκέδαση με ανιματέρ και μεγαλοστολές.
 • Τραπέζι με βιβλίο ευχών.
 • Aπίθανο κινούμενο Carousel
 • Candy bar.
 • Lemonade bar.
 • Απίθανο catering fingerfood.
 • Μπαλόνια για βάπτιση με θέματα
 • Τρίποδο και καμβάς
 • Photo-Video
 • D.j
 • Βεγγαλικά.

Μιλήστε με έναν άνθρωπο.Οργανώστε τη βάπτιση με επαγγελματίες .Τα μπαλόνια για βάπτιση χαρίζουν τις καλύτερες φωτογραφίες.Η έγκαιρη συνεννόηση είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη βάπτιση. Στις φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω, μπορεί να βρείτε και το θέμα που έχετε επιλέξει.Αν όχι , στείλτε μας mail , info@likeballoons  και απευθείας θα σας απαντήσουμε με φωτογραφίες και υπηρεσίες του θέματός  σας! 

Προσαρμόσαμε τις απαιτήσεις σας, βάσει των συνθηκών των ημερών.

Ρωτήστε μας για τα νέα πακέτα βάπτισηςΜπαλόνια για βάπτιση και απογειώστε τις αναμνήσεις σας

Μπαλόνια για βάπτιση.Διακοσμήστε με μπαλόνια για βάπτιση, συνθέσεις με style,μπαλόνια βάπτισης για εσάς.Μια βόλτα ανάμεσα σε νεράιδες,καραβάκια,princess,αερόστατα και πολλά άλλα ακόμη σχέδια, θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.Τα μπαλόνια χαρίζουν χρώμα , ύψος και τις καλύτερες φωτογραφίες.

μπαλόνια για βάπτιση
μπαλόνια για βάπτιση
Μπαλόνια αερόστατα με ονόματα
Μπαλόνια αερόστατα με ονόματα

Μπαλόνια για βάπτιση σε ονειρεμένες συνθέσεις.Απίθανα σχέδια και χρώματα στη διάθεσή  σας. Είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους.Οι φωτογραφίες θα είναι μια παντοτινή ανάμνηση. Χαρίστε τις ομορφότερες αναμνήσεις με τις διακοσμήσεις που ταιριάζουν με το θέμα στη βάπτισή σας.

Μίκυ,Μίνι,νεράιδες,ΠήτερΠάν,μονόκερος,λουλούδια,στρουμφάκια,γοργόνες,αψίδες,θάλασσα,,μπαλόνια με ονόματα,αερόστατα,αρκουδάκια,winnie,carousel,άμαξες,ζωάκια του δάσους, ζούγκλα και πολλά ακόμη θέματα, στη διάθεσή  σας!

Οι κατασκευές με μπαλόνια για βάπτιση , χαρίζουν ύψος, χρώμα και φυσικά είναι δημιουργίες. Δίνουν τις καλύτερες αναμνήσεις και μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε θέμα , έχετε επιλέξει.

Οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεσή  σας!

Δείτε το catering που σας προτείνουμε , για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση

https:/likeballoons.com/catering/


Εντυπωσιάστε τους όλους !!!

Carousel για βάπτιση
Carousel για βάπτιση

Είναι μαγικό , είναι εντυπωσιακό , είναι στολίδι...

Αφήστε άφωνους μικρούς και μεγάλους με την παρουσία ενός carousel , στήν Εκκλησία η στήν δεξίωση.....

Επιτήρηση απο δικό μας άτομο.


Η Βάπτιση, ένα από τα 7 μυστήρια της Εκκλησίας  μας.Μια  πανέμορφη στιγμή για  τους  γονείς και το παιδί.Όλα τα  ονόματα  είναι  ωραία, όλα τα  παιδιά  είναι  όμορφα.Θα τα πλαισιώσουμε με έναν απίθανο στολισμό και θα έχετε τις πιο όμορφες  φωτογραφίες !

Οι ετοιμασίες  απαιτούν χρόνο,γνώση και κυρίως γούστο.Μαζί μας θα  δείτε  πως και τα  τρία  αυτά  στοιχεία υπάρχουν και είναι στη διάθεσή σας . Δε  βαπτίζετε κάθε  Σαββατοκύριακο . Εμείς  όμως, ναι !Οπότε, εμπιστευθείτε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας .

Μπαλόνια για βάπτιση .Όλα  τα  φώτα  επάνω σας. Όλες οι φωτογραφίες δικές  σας.Δίνουμε τεράστια  σημασία στον στολισμό, προσέχουμε τα χρώματα και τα σχέδια.Ελέγχουμε τούς  συνδυασμούς και έτσι έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.Όταν σας ζητήσει φωτογραφίες απο τη βάπτισή του , μην το απογοητεύσετε.Ελάτε στη μεγάλη παρέα μας. Στολίστε μαζί μας!Αφήστε τις πιο όμορφες εντυπώσεις!


Οι φωτογραφίες  στο  site είναι ενδεικτικές.Όλες τις  φωτογραφίες  μπορείτε να τις  δείτε στο κατάστημά μας και να επιλέξετε  το  θέμα  σας  μέσα απο αυτές.Επίσης , μπορείτε να μας  στείλετε  ενα  e-mail  με  το  θέμα που  σας  αρέσει και εμείς θα  σας  απαντήσουμε άμεσα.                     

Follow @likeballoons1